Alla inlägg den 2 september 2009

Av Therese Franzén - 2 september 2009 21:04

Idag har livet spelat mig ett spratt. Mycket satte sig på sin spetts och jag funderade på att allt kan verkligen förändras så fort, om det går riktigt illa...och det kunde det ha gjort idag.

Elin hoppade från en stensoffa rakt mot mig då jag inte var beredd att ta henne. Hon slog emot min axel, ramlade ner på backen och slog huvudet i stenplattorna. Som tur var så tog rumpan mot värsta stöten men huvudet fick sig en rejäl smäll. Elin blev självklart rädd och grät men repade sig snabbt och blev som vanligt igen. Men ringde sjukvårdsrådgivningen och fick rådet att vara extra vaksam det närmsta dygnet, väcka henne med jämna mellanrum i natt och meddela Sivan i morgon om vad som hänt. Usch, jag fasar verkligen för natten. Än kan jag inte slappna av. Bulan är stor men hon är i alla fall sitt gamla vanliga Elin och det känns skönt.


Innan allt det tråkiga hade vi en mysig stund på bibblan med sagostund, lek med dinosaruier och en fika. Sagostund blir det nog varje onsdag hädanefter.


Imorgon börjar mulle hos Sivan, sen blir det packning inför vår lilla myshelg i Stockholm och plattsättningen och asfalteringen blir så gott som klar.


Kram


Dagens :-): sagostunden

Dagens :-(: Elins bula....

Ovido - Quiz & Flashcards