Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Therese Franzén - 23 maj 2009 09:11

Elin testar sitt nya regnställ under paraplyet.

Alva gosar med sin nya hund som farmor och farfar gett henne.

Alva fin i dopklänningen som även jag, Petra och Elin haft.


Idag vaknade Alva kl 06.00 och ville äta. Hon äter rätt mycket nu på nätterna så förmodligen är hon i en utvecklingsfas. Elin vaknade av att Alva buffade och grymtade så det blev en tidig morgon. Mannen fick sova lite till.

Apropå utveckling så har Elin utvecklat sitt språk...till det sämre denna gång. När vi satte oss vid tv´n i morse så började Elin med att säga denna fina mening:

"Fan, fan som pappa säger. Fan, fan som pappa säger"

Det var inte bara en gång utan hon höll verkligen på ett tag. Men jag brydde mig inte och hon slutade. Hon brukar funka så att bryr man sig inte så fortsätter hon inte.

I dag är det lördag men vädret inbjuder inte till sol och bad direkt. Jag skulle vilja åka en sväng till Ikanohuset men det får jag nog göra själv i så fall.

Igår efter att jag skrivit förra inlägger började jag fundera på om man kan göra något mer än att bara bidra med en slant.

Kanske man kan jobba som volontär?

Det öppnas faktiskt ett Ronald McDonald hus här efter sommaren. Det tåls att fundera över. Jag skulle gärna vilja göra det.

Det krävs engagemang, tid och ork för de sjuka barnen och familjerna skull. Man vill ju göra ett bra jobb. Jag vill inte heller att min familj ska känna att de kommer i andra hand. Det kanske är ett projekt som får vänta tills barnen är lite större. Vi får se....


Ha en bra dag.

Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards