Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Therese Franzén - 28 mars 2009 07:34

Bilderna:

Vi grattade Elin med presenter och tårta på sängen på morgonen. Gladare tjej fick man leta efter. 

Alva ler så ljuvligt att man bara smälter.


Igår hade vi ett väldigt trevligt besök här hemma. Anna, Nicke, Nils och Elsa var här och åt, som sig bör en fredag tacos.

Vi har barn som är lika gamla. Nils är född maj 06 och Elsa november 08.

Vi hade det mycket trevligt med många skratt och prat om att vara tvåbarnsföräldrar. Vi är ju uppe i detta samtidigt och det var otroligt skönt att veta att man inte är ensam om allt som händer, speciellt med den stora. Vi kunde nästan lägga orden i munnen på varandra ibland!

Det får bli träffar fler gånger, helt klart!

Det blir ju lite stökigt när man har barn och ska försöka ha en lugn och sansad middag men man får många skratt också. Igår spillde först Nils ut colan på bordet och när vi precis hade torkat upp allt och skulle sätta tänderna i tacosen var det Elins tur. Alla blev så uppgivna att vi bara gapskrattade och satt kvar. Duken och ett par servetter fick suga upp det spillda denna gång.

Det är verkligen roligt att se de små när de far omkring och finner varandra på en gång. Nils och Elin har inte träffats så mycket, speciellt inte nu på senare tid, men det fann varandra på en gång. Skrattade, busade och lekte mamma, pappa, barn.

Idag är det lördag och en elektriker kommer hit och ska dra lite el för våra efterlängtade lampor i vardagsrummet. Ska bli så skönt att få upp de förbenade lamporna, äntligen efter 3 år. Men först blir det nog en tidig frukost på stan. Hinns nog med innan 12.

Sen ska jag och barnen (tänk att man skriver barnen) till Lotta och barnen. Mathias ska ut med Henke och spela biljard, titta på fotboll och dricka några öl.


Alva skrattar och ler mycket nu. Hon pratar också en del när hon är pigg och det lyser verkligen "jag tycker så mycket om dig" i hennes ögon. Den 9/5 är det dop och vi hoppas på fint väder och att alla kan komma.


Igår när vi vaknade och tittade ut genom fönstret så snöade det ymnigt. Jag trodde att det skulle sluta ganska snart så vi kunde gå ut och leka med Elins nya kompis Nike men icke, det snöade konstant HELA dagen. Så nu är det vitt på backen igen men jag läste att det skulle bli över 10 grader varmt nästa vecka. NU VILL JAG HA VÅR!!!!


Nä, nu ska jg rulla boll med Elin och sen får vi klä på oss och åka till stan.


Kram från mig.




Ovido - Quiz & Flashcards