Alla inlägg under juli 2009

Av Therese Franzén - 3 juli 2009 05:02

Gick väl och la mig runt 12 och somnade ganska snabbt men vaknade titt som tätt av denna förbaskade värme. Får man säga så?

Vid tre kunde jag inte sova och Alva ville äta. Sedan dess har jag varit helt vaken och jättevarm trots att fönstren står på vid gavel. Nu är det bråttom med markiser och vettig ventilation.

Längtar efter lördag då det sägs bli svalare men jag hoppas naturligtvis på att det blir sommarvarmt igenfast kanske bara upp till 25-graderssträcket.

Det är inte speciellt roligt för varken Alva eller mig att sitta tätt, tätt i denna värme. Det som ska vara så mysigt och härligt att ge sitt barn den närheten blir mest bara svettigt och jobbigt. Alva är alldeles blöt i nacken efter amningen.

Idag väntas ännu en dag av 30 graders värme men vi ska åka till Berg och bada så lite svalka blir det ju i alla fall.


Sköt om er i värmen.

Kramis  från nattugglan

Av Therese Franzén - 1 juli 2009 11:45

Det har sprungit folk som kan ventilation, mark och fasad hos oss denna vecka. Men det känns skönt att vara på gång med saker vi tänkt och är tvungna att göra. Ventilationen är ju helt kass i detta hus det känns på lukten som kommer från källaren och att luften står still i huset sådana här varma dagar. Så nu ska vi bara har ett trevligt samtal med banken kvar men de är inte lätta att få tag på de rackarna....


Igår var vi på språng hela dagen. Besök i metropolen Kolbyttemon men vi hittade inte rätt sen lämnade vi Elin hos farmor och åkte på shoppingtur till Ö&B, Rusta och Plantagen. Därefter blev det stopp hos farmor och farfar för att se Elin njuta för fullt i poolen och en oplanerad, trevlig grillning. Tack för det!


Idag ska försöka ge oss på den förbenade häcken. Det blir ju aldrig av....

För varmt, för regningt, barnen vill inte vara med, ja, det finns mängder av orsaker.

Vi behöver flytta poolen för den står väldans snett men det är ju ett projekt i sig.


Jaja, det får ta den tid det tar.


Njut av värmen och sköt om er.

Kram från mig.


Dagens :-): varmt och skönt...

Dagens :-(: ska inte klaga men det är för varmt inomhus.

Ovido - Quiz & Flashcards