Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Therese Franzén - 4 maj 2008 20:51

Helgen har varit händelserik och mycket luft och sol har vi fått.

Vi har äntligen planterat häcken. Det var slitsamt (speciellt för herrn i huset) men bra blev det. Sen blev man ju enormt sugen på att plantera mera så då blev det lite fina vita blommor till altanen samt penseér, smultron, tomater och gräslök. Tack för alla fina blommarna, ni vet vilka ni är!

Altanen är i ordning, städad och klar! Nu önskar man bara ett soldäck, en trall och växter i slänten. Men man kan ju inte få allt på en gång.


Vad har helgen bjudit på då?

I torsdags gick vi omkring i myskläderna halva dagen. Sen tog Mathias sig i kragen och åkte till Blomstertorget och inhandlade tujorna till häcken. Vi hann med att sätta 3 st!!! Då kändes det som en hel evighet tills allt skulle vara klart.

På fredagen kom Marie, Lotta och Theo och Anton. De stojade och lekte och vi åt lunch och tog en promenix. Meningen var ju att Elin och Theo skulle sova men det var bara Theo som hade lugnet att sova. Så det blev ingen middagslur för Elin den dagen. Så hon slocknade utan välling redan 18.45 Appropå sova så har vi fått sovmorgon varenda dag denna helg. Elin har sovit till halvåtta nästan varje dag:-)!!!

I lördags var det bara häckplantering som gällde, likaså idag. Men idag hann vi med ett besök från Stefan, handling på Blomstertorget och en mysig tacomiddag på altanen med lite vin!!! Så de har varit en hemskt skön söndag.

Elin hostar lite och kändes lite febrig i morse men det gick över och hon har haft lika många myror i brallan som vanligt.


Nu ska jag sätta mig framför tvn med mitt glas vin och ladda inför jobbveckan som börjar om 10 timmar.


Många kramar T


Dagens :-): Så nöjda vi är efter allt jobb!

Dagens :-(: Tråkig garageuppfart.

Ovido - Quiz & Flashcards