Alla inlägg den 25 mars 2008

Av Therese Franzén - 25 mars 2008 08:05

Då har påsken dundrat förbi, Elin blev 2 år och snön faller fortfarande. Mamma och pappa åkte utomlands i precis rätt tid. Vintern kom otroligt sent i år men inget förvånas man över längre vad gäller vädret.


Skruttfia fyllde ju 2 år i torsdags och i fredags var det storkalas med släkten på besök. Det blev tårta och många fina presenter. Ny säng, trehjuling, kläder, skor, leksaker, filmer. Ja, det var verkligen för mycket presenter men glad blev hon i alla fall och tårta gillar hon skarpt.

När man frågar hur många år hon fyllt så säger hon "tå" och visar upp tummen och pekfingret.


Elin har en rätt gosig period nu. Kommer springades och säger "pussa, kjama, mamma (eller pappa)". Hon säger oxå "om, mamma" och "äska mig". Alltså att hon tycker om oss. Det värmer så gott i hjärtat och man blir verkligen tårögd.


Påskhelgen försvann fort som attan. Lördagen spenderades först på Fridsbergsgatan och sen hos Anna och Rille. Mätt var man efter den dagen och lite yrslig av allt vin men så trevligt det är med middagar. elin hade röjt hela dagen med både Ellen och Ebba och Ludde och Erik. Somnade vid halv tio och sov till åtta. Skönt för oss alla!


Mamma och pappa åkte till Spanien i lördags. Skönt för dem att se solen och slippa bylsa på sig en massa kläder för att gå ut. Hoppas ni har det skönt i värmen!


Jag är dålig i lägga in bilder men ska göra ett försök någon gång denna vecka.


Ha en bra dag.

Kram från mig.

Ovido - Quiz & Flashcards