Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Therese Franzén - 9 mars 2008 19:20

God kväll!

Helgen har varit lugn fast med en del aktiviteter ändå. Elin fick busa och titta på Dora tillsammans med kusinerna Ellen och Ebba i fredags. Igår var Elin i lekparken två gånger och sen var det bus den kvällen också med Theo och Anton. Vi hade väldigt skoj åt Theo och Elin som röjde gärnet i badkaret. Studsade upp och ner, Elin försökte pussa och krama utan större framgång och sen var det ju inte populärt att ta upp henne ur "tora bajlan" (stora baljan). Lite skillnad att bada i ett badkar än i en liten Ikea-balja. Elin somnade inte förrän vid halv tio. Hon tycker visst inte att man ska sova när man är bortbjuden. Så vi hade ju några förhoppningar på att hon skulle sova en stund i morse men halv sju i morse ville hon se på Dora. Hoppas, hoppas att ändrade sovrutiner på dagarna kan ändra på dessa tidiga mornar.

Vi kikade på Andra chansen och ännu en gång så fick Androla ge sig. Undra om Carola själv tippat det. Såg inte riktigt så ut med tanke på hennes reaktion. Själv att jag gärnat sett Ola i Globen men chi fick jag. Låten växer för varje gång men nu tror jag helt klart att det blir damer i topp på lördag. Tippar Perelli, Sanna Nielsen och Nordman men hoppas Nielsen/Perelli och en glad Bentzing topp tre.


Nattdags för skrutten.


20.07 tillbaka! 

Nattning färdig och disken klar!

Idag var mamma och jag på Ikea och strosade. Lilla mor som också varit magsjuk liksom pappa så nu har det väl gått laget runt. Magen var visst inte helt ok än - på någon av oss. Den där skagenröran var visst lite för fet, eller hur mamma?

Vi fick båda ont i magen och trodde nog att magarna kunde ta emot en majonässtinn röra men ajaj. Mor hade nog lite värre.

Nåväl! Vi åkte runt till lite heminredningbutiker och kollade snygga saker till vardagsrummet. Det finns ju såååå mycket snyggt. Får se hur det blir tll slut.


Kram och trevlig vecka.

Ovido - Quiz & Flashcards