Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Therese Franzén - 6 mars 2008 18:39

Nu har vi äntligen kommit hem till lugnet och snutten och tutten. Efter en fartfylld dag hos Sivan så åkte vi direkt till stan för att träffa Föräldragruppen eller i alla fall delar av den. Det var jättekul att se de små. Så de har växt. Tydligen så är det inte bara vår lilla skrutt som växer :-). De lekte och stod i precis som om de var bästa kompisar.

Sen blev det en kik in på Hennes och jag gick ju därifrån med en kasse också naturligtvis. Denna gång blev det sommarkläder! till Elin. Jättefina trekvarts byxor i jeans, så tuffa. Och sen blev det linnen och ett par andra trekvarts byxor. Så nu får sommaren komma!!! Jag lägga in några bilder på tuffingkläderna här snart.

Helgen närmar sig och det känns skönt. Det har varit ganska mycket på jobbet i veckan så det ska bli skönt att vila hjärnan lite. I morgon kommer Micke och Malin hit med kusinerna så då lär det bli busa av. På lördag ska Mathias hålla på i trädgården lite och på kvällen ska vi till Tallboda. söndag kommer Marie förbi. Fullt upp med andra ord.

Nu ska jag läsa för skrutten.


Kram på er.

Ovido - Quiz & Flashcards