Alla inlägg den 18 februari 2008

Av Therese Franzén - 18 februari 2008 08:28


Då har ännu en ny vecka tagit fart - Sportlovsveckan. Men som småbarnsförälder så märker man inte så mycket av det.

Helgen var härligt lugn. Melodifestivalen var ju ganska bra trots allt. Men vilken skräll att "Androla" (som de visst kallas) inte gick direkt till Globen. men det är ju skönt när allt inte blir som det förutbestämt. Dessutom så satte sig inte deras låt,  kommer inte ens ihåg hur den lät. MEN Sanna Nielsen - vilken låt. Gåshud och tårögd satt jag där i soffan med en säkert oberörd sambo. Inte lika känslig säkert! Vinner inte den tjejen så vet jag inte hur det är ställt i denna värld (säger jag utan att ens ha hört de andra låtarna än :-) ).

Men som vanligt så finns det ju riktiga bottennapp som The Nicole. Visserligen fin klänning men det var väl allt. Ingen taktkänsla, ingen sångröst och framförallt - låten var ju urusel. Producenternas idé var säkert att den skulle gått hem hos Serbien, Makedonien, Ukraina och alla deras grannländer men det får ju vara någon måtta. Ett annat dåligt bidrag måste ju varit Kebabpizza ....iza som tog sig till andra omgången men ABSOLUT ingen schlager. Uvaligen!!!

Nu ser vi framemot lördagens bravader. Middag hos kompisarna och sen Cloetta Center. Så roligt det ska bli.


Tillbaka till helgen. Igår var vi ute väldigt mycket. Skönt trots blåsigt väder. Valla på eftermiddagen med mycket lek och grillning. Elin satte sig i soffan framför Kipper när vi kom hem. Där mös hon under filten med tutten och snutten och när Mathias tittade till henne så hade hon nästan somnat. Rätt trött efter all lek!

Somnade rätt tidigt jag med - innan nio!


Trevlig vecka.

Kramisar 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards