Alla inlägg den 13 februari 2009

Av Therese Franzén - 13 februari 2009 10:01

Då har vår lilla Alva blivit 4 veckor och har redan åkt på sin allra första förkylning. Och det är ingen dålig förkylning. Ögat rinner, snuva och kraftig hosta. Hon kräks upp slem och verkar må allmänt dåligt. Vi har varit på VC och fick remiss till Barnjouren men så länge hon äter och inte verkar ha svårt med andningen så gör man inget. Men man känner sig verkligen maktlös. Bara att avvakta....

Natten som varit har Alva haft det kämpigt med hostan men hon verkar fortfarande vilja ha mat och det är jag tacksam över.
Även storasyster blev sjuk igen fast med kräkningar men vi tror inte att det är kräksjukan utan något hon fått i sig. Hon kräktes 3 gånger på 10 timmar och åt däremellan. Ingen av oss andra har åkt på något liknande.


Utanför fönstret ligger det snö och vi har haft vinter hela veckan i stort sett ochdet verkar som om det ska vara kallt ett tag. Roligt för alla sportlovsfirare!

Vi ska snart göra oss i ordning för en tur utomhus. Elin vill åka pulkan så jag ska väl klämma in mig i ett par skidbyxor, får väl ta Mathias som är spruckna och ingensydda med helt fel färg på tråden :-)!


Kram från oss


Dagens :-): snö...

Dagens :-(: Inte roligt med sjuka barn...

Ovido - Quiz & Flashcards