Alla inlägg den 26 september 2008

Av Therese Franzén - 26 september 2008 07:58

I natt har Elin haft stora problem med magen. Det började redan igår kväll då vi märkte att hon var extremt hård i magen. Ska jag vara detaljerad så kan jag säga att det som skulle ut bara ville komma halvvägs vilket betyder rätt mycket smärta för lilla Elin. Det slutade med att vi fick "trycka" in det igen och spä på med katrinplommon.

23.30 i natt började det igen. Elin försökte i en timme och till slut lyckades hon. Men vad hon kämpade och grät där inne på det kalla badrumsgolvet.

Vi fick inte röra eller hjälpa henne, bara smeka henne på ryggen.

Så hjälplös jag kände mig....

Efter att allt ordnat upp sig tittade vi lite på roliga djur på tv och till slut somnade Elin på min mage och då började lillfis att buffa. Bara det var en fantastisk känsla efter allt. Så en hand på min älskade dotter och en hand på min lillfis och där låg vi en lång stund, mina två barn och jag....


Elin och Mathias är hemma, i alla fall på förmiddagen. Vi får se hur läget ser ut om ett tag. Magen måste det bli ordning på.


Annars är allt som vanligt. Fredagar är ju bästa dagen på hela veckan. Skön stämmning på jobbet, härligt att komma hem till familjen (idag blir det dock firande av pappa i Lambohov) och vetskap om att man har en skön helg framför sig.


Så njut av dagen och krama om era nära och kära.

Kramis från mig och lillfis.


Dagens :-): fredag....

Dagens :-(: ingen rolig natt för vår lilla Skrutt.....

Ovido - Quiz & Flashcards