Alla inlägg den 16 juli 2008

Av Therese Franzén - 16 juli 2008 11:44

Måste ju skriva om att Elin är jätteduktigt på pottan. Skönt med sommar då hon springer nakis eller i sina fina trosor och säger att hon är kissnödig. Hon blir alldeles till sig, stolt som en tupp, när hon kissat. Hon vill visa upp det hon åstadkommit för alla i närheten. Hon har till och med gjort nummer två.


Det var det! Ni som har småbarn eller haft vet hur stolt man är. Ni andra får stå med såna här skriverier, haha!!!


Hej igen!

Av Therese Franzén - 16 juli 2008 10:08

....och gud så skönt!

Denna vecka har verkligen smugit sig fram i snigelfart. Vill bara att den ska ta slut. Veckan bjuder också på oro över morfar som råkade ut för en liten stroke i söndags kväll. Nu har de i alla fall hittat proppen och nu ska medicinering och rehablitering till. Vänster hand och ben vill inte riktigt följa med. Hoppas innerligt att allt går väl. Ska bli så skönt att få träffa honom nästa vecka.


I fredags var vi på en trevlig middag hos farfar och Birgitta hos den sistnämnda i Malmslätt. Vi fick fantastikskt god mat och Elin blev helfrälst i gammelfarfar eller gammeltorsten som hon säger, hihi! De busade, sparkade boll och bara mös. Det var så härligt att se!


Ikväll blir det kvällsmat hos Lillis och Ove och sen ska skruttfia sova över där. Imorgon är det sista dagen för Elin där och på fredag ska bara hon och jag mysa. Sen är det bara lugn och ro i hela tre veckor för hela familjen :-)!


På tisdag börjar vi resan mot Östersund. Som det ser ut nu så stannar vi över i Stockholm och Sundsvall på vägen upp. Det blir ju rätt långt att åka för Elin annars. Vi ska invadera kusin Anna och Johan i deras trea och ta över stackars Max rum. Så vi blir alltså 7 personer i deras lägenhet i en vecka. Men det kommer att gå kanon, vi har ju så trevligt tillsammans. (Se deras underbara Max och Frida på bilderna nedan)


Kramis från mig.


Dagens :-): Bara 1 1/2 dag kvar....

Dagens :-(: Mår sådär....




 


Ovido - Quiz & Flashcards